vouwgordijnen

Vouwgordijnen, meer dan alleen zonwering

Vouwgordijnen hebben het gemak van een rolgordijn en de gezelligheid van normale gordijnen. Hierdoor hebt u niet alleen een fijne filtering van het zonlicht, maar fleurt u ook uw ramen er mee op. Natuurlijk wilt u graag zelf in de hand hebben hoe uw vouwgordijn eruit ziet en deze mogelijkheid krijgt u bij ons. Kies voor op maat gemaakte exemplaren voor een uniek resultaat!


Onze collectie

U hebt veel keuze als het gaat om het uitzoeken van een gepersonaliseerd gordijn. Denk aan het materiaal, de kleur, de maat en de afwerkingen. Wilt u bijvoorbeeld baleinen die de stof straktrekken of hebt u ze liever zonder? Ook het materiaal is onder te verdelen in drie categorie├źn:


  • Blinderende stof: deze stof houdt het licht volledig tegen, waardoor het geschikt is voor op de slaapkamer.
  • Lichtdoorlatende stof: deze stof filtert het zonlicht voor een groot deel en beperkt de in- en uitkijk door het raam.
  • Transparante stof: de transparante stof wordt vooral gebruikt ter decoratie. Het zonlicht wordt maar deels gefilterd.

  • Geschikt voor ieder raam

    Vouwgordijnen zijn geschikt voor alle raamtypes. Hebt u hoge ramen, kiepramen of draairamen? Raambekleding is er voor alle types. Wees niet bang dat het niet past, want u kunt voordelig uw zonwering op maat laten maken.

    Van onze showroom naar uw raam

    Hebt u al een idee hoe u uw vouwgordijn op maat wilt samenstellen? Laat het ons weten en kom eens langs in onze showroom in Lansingerland. Wij helpen u graag verder.