Header afbeelding

Zonwering kosten

Kosten van zonwering vergelijken loont. Echter alleen als u niet onbedoeld appels met peren vergelijkt. Vanzelfsprekend vraagt u ramingen aan voor eenzelfde soort, type en formaat zonwering. En controleert u op de prijzen inclusief of exclusief BTW zijn. Er zijn echter sommige aanbieders die kosten verbergen in hun calculatie. De factuur voor deze kosten - denk aan levering, montage of zelfs administratiekosten - krijgt u achteraf alsnog gepresenteerd. En zo wordt goedkoop uiteindelijk toch duurkoop.

Concurrerende prijzen

Ondanks dat in onze kosten naast de zonwering van uw keuze, ook het advies, de levering, de montage, de garantie en het vervoer is opgenomen, bieden wij zeer concurrerende prijzen. Of het nu gaat om screens, rolluiken, jaloezieën, terrasoverkappingen, knikarmschermen of bijvoorbeeld screens, wij hanteren scherpe tarieven. Prijzen die tijdens onze actieweken nog verder worden aangescherpt. Informeer eens naar onze actuele aanbiedingen, wellicht dat er iets naar uw keuze bijzit.

U kunt vanzelfsprekend altijd een raming van de kosten bij ons opvragen. Geef ons door naar welk soort, type en formaat zonwering uw voorkeur uitgaat en vermeldt ook mogelijke extra specificaties die voor ons van belang zijn. Binnen enkele werkdagen na uw aanvraag ontvangt u geheel vrijblijvend een opgave van de kosten voor de door u gewenste zonwering.